Een All Inclusive vakantie

All Inclusive betekent alles inclusief. Dit wil zeggen dat in uw vakantie alles inbegrepen is: hotel/resort, ontbijt, lunch en diner. U weet dus van te voren exact waar u aan toe bent en wat uw vakantie gaat kosten.

Er zijn verschillende soorten All Inclusive vakanties. Bij alle All Inclusive vakanties zit altijd het verblijf, ontbijt, lunch en diner bij de prijs inbegrepen. De inhoud van de All Inclusive vakanties is vaker echter uitgebreider dan bovenstaande. Vaak zit er ook onbeperkt frisdrank, bier en wijn en sterke dranken bij inbegrepen. Naast het eten en drinken kunt u vaak ook gebruikmaken van verschillende faciliteiten zoals wellness, fitness en dergelijke.

U kunt vanaf vliegveld Eindhoven eenvoudig naar verschillende All Inclusive bestemmingen in Europa vliegen. Parkeren vliegveld Eindhoven hoeft niet duur te zijn. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden bij het vliegveld. U kunt op één van de parkeerplaatsen van parkeren Eindhoven Airport zelf parkeren, maar er zijn ook genoeg andere mogelijkheden om uw auto lang te parkeren tijdens uw vakantie. Naast het vliegveld zelf zijn er ook andere parkeerbedrijven gevestigd vlakbij de luchthaven. Hier kunt u vaak goedkoper parkeren dan bij het vliegveld Eindhoven zelf.

Vanaf Schiphol kunt u naar All Inclusive vakanties vliegen over de hele wereld. Schiphol is één van de grootste luchthavens ter wereld en heeft daarom een uitgebreid bestemmingspakket. Net als op de luchthaven Eindhoven Airport kunt u ook goedkoop parkeren Schiphol. Schiphol biedt zelf Schiphol Smart Parking aan dit is een goedkope parkeerplaats van Schiphol zelf. U betaalt voor acht dagen parkeren slechts € 49,50. Schiphol Smart Parking is gelegen op 5 minuten van de terminal van Schiphol. Een gratis shuttle service brengt u in circa vijf minuten naar de terminal van Schiphol. Tevens zijn er talloze andere parkeeraanbieders gevestigd rondom Schiphol die met de luchthaven concurreren. Hier kunt u vaak nog voordeliger parkeren dan op Schiphol zelf. Alle parkeeraanbieders die gevestigd zijn rondom Schiphol werken met een gratis pendeldienst. U wordt hiermee gebracht en gehaald naar de terminal van Schiphol.