Online een vlucht volgen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Sinds kort staat de website vluchtenvolgen.nl online. Op deze website kan je zeer gemakkelijk vluchten volgen over de gehele wereld. Op de website vind je een vliegtuig radar (ookwel flight tracker genoemd) waarmee elke actuele vlucht te bekijken is. Zo kan je alle informatie over het vliegtuig bekijken, de afstand en route die hij heeft afgelegd en zelfs de actuele hoogte van het toestel is te zien. Vliegtuigen volgen is niet alleen erg handig als je het vliegtuig van een familielid, vriend of vriendin wilt bijhouden maar ook gewoon erg leuk om te doen!

Altijd een vliegtuig radar bij de hand

De flight tracker van vluchtenvolgen.nl is te gebruiken met zowel de pc, ipad als smartphone. Zo kan je altijd in een handomdraai een vlucht volgen. Het leuke van deze vluchtradar is dat je, naast een willekeurig vliegtuig volgen in de lucht, ook op specifieke vluchtnummers of maatschappijen kan zoeken. Zo kan je bijvoorbeeld ook heel eenvoudig KLM vluchten volgen of Schiphol vluchten volgen

Vliegtuigen volgen boven Nederland

De vliegtuig tracker gebruiken om een enkel vliegtuig te volgen is leuk. Jet kan op vluchtenvolgen.nl echter ook heel gemakkelijk alle vliegtuigen boven Nederland volgen. Het enige dat je hier voor hoeft te doen is de vlucht volgen radar verder uitzoomen. Je zult dan al snel alle vliegbewegingen boven het geselecteerde gebied kunnen zien en zo heb je al het vliegverkeer in zicht . Het is zelfs mogelijk om vluchten wereldwijd te volgen. Het overzicht dan echter al vrij snel weg.

Vluchtnummer zoeken

Op vluchtenvolgen.nl kan je op twee manieren op vluchtnummer zoeken. Dit kan door het vluchtnummer direct in de Casper fight tracker in te voeren. Hierna zullen alle gegevens over de vlucht en het toestel inzichtelijk worden. Een andere optie is om bijvoorbeeld een van de luchthaven apps te gebruiken. Hiermee zijn eenvoudig alle aankomst en vertrektijden van vluchten van en naar Schiphol en Eindhoven in te zien.
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je ook een vlucht volgen? Neem dan snel een kijkje op vluchtenvolgen.nl!